Kunst in opdracht

Particulieren en bedrijven huren mij in om een foto naar wens te maken. Deze opdrachten gaan verder dan een standaard commerciële opdracht. Altijd maak ik een emotioneel geladen beeld, in samenspraak met de opdrachtgever.

Stijl

Mijn stijl is rustig, zorgvuldig en zonder poespas. Bekijk eerst ander werk dat ik gemaakt heb, om een indruk te krijgen. Portretten zijn altijd ernstig, ik probeer door het masker van de geportretteerde te breken, zonder trucs toe te passen.

Kunst portret

Wilt u een bijzonder portret van uzelf, een dierbare, of van een voorwerp of locatie, dan ga ik aan het werk binnen mijn eigen kader als kunstenaar om dit beeld te vangen. Dit is hoogst persoonlijk en nadat we besproken hebben wat de bedoeling is heb ik verder de vrije hand. Ik werk nooit strikt naar voorbeeld.

Kunstzinnige familiefoto

Een bijzondere familiefoto is ook mogelijk. Let wel dat deze meer tijd kosten dan een gewone familiefoto en er soms zelfs meerdere zittingen nodig zijn. Dat geldt overigens ook voor portretten.

Theater

Behalve ‘echtheid’ is ook toepasselijkheid voor mij belangrijk. Het geheel van de foto moet uitstralen hoe de werkelijkheid ervaren wordt. En deze eigenlijk overdrijven om het punt over te brengen. Wat dat betreft is elke foto theater. Natuurlijk omvat geen enkel werk de volledige werkelijkheid (voor zover die bestaat), het is altijd een deel, een benadrukte eigenschap of zienswijze die in het kunstwerk tot uitdrukking komt.

Neem contact op

Interesse in een vrijblijvende voorbespreking? Neem contact op.

Kunst foto’s kopen